Willem-Alexander en Máxima in de Typhoon!

Volgende week wordt voor de laatste keer Koninginnedag gevierd. Vanaf 30 april nemen koning Willem-Alexander en zijn Máxima het van de geliefde Beatrix over en dus staat er volgend jaar een Koningsdag op het programma. Ook in Bobbejaanland zijn ze gek van Oranje. Speciaal voor alle Oranjeliefhebbers, nodigt ’t Plezantste Land op 1 mei de lookalikes van WillemAlexander en Máxima uit en wordt Nederland in de oranje schijnwerpers geplaatst.

bobbejaanland_achtbaan_typhoon_belgie_familiepark

Oranjedag

De allerlaatste keer Koninginnedag, dat moet gevierd worden! En die mening is ook Bobbejaanland toegedaan. Op 1 mei verwent het familiepark, dat zo’n 40 kilometer over de Belgische grens ligt, haar Nederlandse fans met een heuse Oranjedag: niet enkel wordt het park in een oranje jasje gestoken, je kan er ook het nieuwe koningspaar Willem-Alexander en Máxima zomaar tegen het lijf lopen! Of zij ook openstaan voor een ritje in de Typhoon? Daar hebben we nu nog het raden naar…

Roland Kleve, algemeen Directeur van Bobbejaanland:

Als Nederlander ben ik die dag natuurlijk zelf helemaal in de feeststemming! Met de Oranjedag wil Bobbejaanland de Nederlanders feliciteren met hun nieuwe koning en het afscheid van Beatrix iets draaglijker maken. Zoals de Belgen het van de Hollanders gewoon zijn, wordt de Oranjedag een uitbundig feest!

Niet enkel Nederlanders, maar ook andere Oranje sympathisanten zijn uiteraard van harte welkom om deel te nemen aan het feestgedruis. Naast de meer dan 40 attracties die Bobbejaanland rijk is, voorziet ’t Plezantste Land ook aangepaste sfeermuziek, Oranje animatie en hapjes. Wie zijn of haar tickets voor Oranjedag via de ticketshop op de Bobbejaanland facebookpagina koopt, betaalt bovendien maar 16 euro in plaats van 32 euro aan de kassa. Meer informatie op facebook.com/bobbejaanland.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van België

 

Reviews lezen over België

Meer informatie over België vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar België. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van België

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.