Turkish Airlines: Camp Nou naar Facebook

Turkish Airlines, Europa’s beste luchtvaartmaatschappij, nodigt de fans van FC Barcelona uit om plaats te nemen in het legendarische Camp Nou voetbalstadion via het digitale Facebook podium ‘Wings of Barcelona: The Road to Camp Nou’.

Wings of Barcelona: The Road to Camp Nou

Wings of Barcelona: The Road to Camp Nou

Wings of Barcelona

De ‘Wings Of Barcelona: The Road to Camp Nou’ applicatie brengt wereldwijde FC Barcelona fans samen in een digitaal platform. Alle fans die deelnemen maken kans op acht reizen naar Barcelona, twee gesigneerde FC Barcelona t-shirts en twintig ongesigneerde t-shirts. De gelukkige deelnemers die de onvergetelijke reis naar Barcelona winnen, krijgen tevens de kans om FC Barcelona beter te leren kennen.

Deelnemen aan deze actie begint met het kiezen van een tribune en een stoel in het voetbalstadion. Fans die de meeste vrienden naar het stadion meenemen, winnen één van de vierdaagse reizen naar Barcelona. De winnaars krijgen uiteraard ook kaarten voor Barcelona – Valledolid, de laatste voetbalwedstrijd van het seizoen op 19 mei.

Doe nu mee via http://bit.ly/wingsofbarca

Turkish Airlines officiële Nederlandse Facebook pagina: http://www.facebook.com/TurkishAirlinesNL

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Barcelona

 

Reviews lezen over Barcelona

Meer informatie over Barcelona vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Barcelona. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Barcelona met Skyscanner

Kaart van Barcelona

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.