Frankrijk weer de populairste autovakantieland

Op maandag 22 april werden de Zoover Awards uitgereikt. Frankrijk is dit jaar wederom verkozen tot populairste autovakantieland door de bezoekers van de beoordelingenwebsite Zoover.nl. Directrice Fabienne Javault en salesmanager Diana Klinkenberg van Het Frans Bureau voor Toerisme namen de Zoover Award in ontvangst. Het Frans Bureau voor Toerisme is met recht trots op deze onderscheiding.

Bron: Zoover.nl/Sander Chamid

Bron: Zoover.nl/Sander Chamid

Stijgende lijn

Het aantal Nederlandse vakantiegangers dat met de auto op vakantie naar Frankrijk gaat laat ook het afgelopen jaar weer een stijging zien. 84% van de Nederlanders reist met de auto naar Frankrijk. Mede door de goede bereikbaarheid is Frankrijk een zeer geliefde bestemming voor autovakanties. Dat Frankrijk een populaire vakantiebestemming is, blijkt ook uit het vakantieonderzoek van Zoover, waarin Frankrijk bovenaan in de top 10 staat. Populaire gebieden zijn de Provence en de Côte d’Azur.

De zoover Awards zijn de publieksprijzen in de reisbranche. Ze zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan de best gewaardeerde organisaties die in de reisbranche actief zijn. De afgelopen maanden konden Nederlandse consumenten stemmen via www.zooverawards.nl in diverse categorieën. Ruim 150.000 stemmen kwamen binnen en bepaalden de verdeling van de in totaal 50 Awards in 25 categorieën.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Frankrijk

 

Reviews lezen over Frankrijk

Meer informatie over Frankrijk vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Frankrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Frankrijk met Skyscanner

Kaart van Frankrijk

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.