Pharos Reizen beste autovakantieaanbieder

Pharos Reizen van ANWB heeft de Zoover Award gewonnen in de categorie ‘Beste Autovakantieaanbieder’. De Zoover Award is de publieksprijs binnen de Nederlandse toeristische sector. Karianne van Rongen, algemeen directeur Pharos Reizen, ontving de Zoover Award maandag 22 april uit handen van de algemeen directeur van Zoover, Stephan Bosman. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd de touroperator in het zonnetje gezet met een certificaat.

Pharos Reizen van de ANWB wint Zoover Award voor beste autovakantie-aanbieder

Pharos Reizen van de ANWB wint Zoover Award voor ‘Beste Autovakantieaanbieder’

Van Rongen toonde zich verheugd met de Zoover Award:

Het is altijd leuk om een prijs te winnen, maar een consumentenprijs is extra waardevol. Ik ben heel blij dat onze klanten ons zo waarderen dat ze ons de beste van Nederland vinden! Het is een aanmoediging om door te gaan op de ingeslagen weg. We gaan er alles aan doen om onze klanten in 2014 nóg tevre- dener te maken.

Voor de reisdochters van de ANWB was het maandag sowieso een heuglijke dag. Behalve Pharos Reizen vielen ook SNP, Travel Home en Fox in de prijzen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.