Ontdek nu de Center Parcs Pack&Go Visvakantie

Een visvakantie en gezinsvakantie in één, dat is het idee van Center Parcs achter de Pack&Go Vis vakantie. Vanaf nu hebben vaders de mogelijkheid om te gaan vissen zonder moeder en kids alleen te laten. Twee parken van Center Parcs zijn daarvoor ideaal: De Huttenheugte en Parc Sandur, beiden gelegen in de provincie Drenthe.

Pack&Go visvakantie Center Parcs

Pack&Go visvakantie Center Parcs

Terwijl de visser zijn dobber uitgooit in het visrijke water, kan de rest van het gezin zich uitleven in de het zwembad of genieten van een van de vele andere activiteiten. Inbegrepen in het pakket zijn de voorkeursligging van de cottage aan het water, zodat men zelf thuis al de beste viscottage kan uitzoeken. Daarnaast biedt de Pack&Go Visvakantie van Center Parcs een voucher voor aas en hengelsportartikelen, te besteden in de parkshop, en een gratis activiteit voor het hele gezin.

Goede vangst voor het hele gezin

  • 4-persoons comfort cottage
  • Gratis voorkeursligging
  • Voucher voor hengelsportartikelen in de parkshop
  • Dieptekaart van het meer voor de beste visstek
  • Voucher voor een leuke gezinsactiviteit
  • Hengelt en viskoffertje voor de kids

De Pack&Go Visvakantie is nu voor € 369 via centerparcs.nl te boeken. Daarnaast worden inmiddels ook al drie andere pakketten online aangeboden: de Pack&Go Baby vakantie, Pack&Go Kids vakantie en Pack&Go Drie generatie vakantie.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Drenthe

 

Reviews lezen over Drenthe

Meer informatie over Drenthe vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Drenthe. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Drenthe

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.