Koning Aap beste aanbieder van verre reizen!

Avontuurlijke reisorganisatie Koning Aap heeft gisteravond in Zeist de Zoover Award 2013 voor ‘beste aanbieder verre reizen’ in ontvangst mogen nemen. De awards geven erkenning voor de best gewaardeerde organisaties in de reisbranche. Jacco Holterman, marketing manager bij Koning Aap:

Het winnen van de Zoover Award is een prachtige blijk van waardering voor onze organisatie.

Madagaskar

Reisbestemming Madagaskar

Zoover Award

Het winnen van de Zoover Award is een nieuw succes in een reeks die past bij de ontwikkeling die Koning Aap heeft ingezet. Als eerste in de wereld ontving Koning Aap, samen met vier andere Nederlandse reisorganisaties, het Travellife Duurzaamheidscertificaat in 2013. Ook won Koning Aap de Rank a Brand Award 2013 voor meest duurzame organisatie én mag de reisorganisatie zich Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2013 noemen in de categorie verre vakanties. Zo zegt Holterman:

We zijn continu bezig met het vernieuwen, uitbreiden en verduurzamen van ons reisaanbod. Het is geweldig dat we daarvoor waardering krijgen door middel van diverse onderscheidingen. De Zoover Award wordt toegekend door onze reizigers en daarom zijn we daar heel trots op!

Over Koning Aap

Koning Aap heeft al meer dan 25 jaar een uitgebreid aanbod aan avontuurlijke reizen in kleine groepen naar fascinerende bestemmingen in Azië, Afrika, Oost-Europa, Midden- en Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. De Koning Aap reiziger is op zoek naar andere culturen, ontmoetingen en bijzondere landschappen. Koning Aap maakt onderdeel uit van Kuoni Specialists waaronder ook de merken Shoestring en YourWay2Go vallen.
Koningaap - Groepsreizen

Zoover Awards

Zoover.nl, de toonaangevende review site waar mensen reiservaringen plaatsen en die van anderen ter harte nemen. De Zoover Awards worden sinds 2009 ieder jaar uitgereikt aan 2 vakantie aanbieders in diverse categorieën. Eén Zoover Award voor de beste aanbieder en één Zoover Award voor de populairste aanbieder binnen elke categorie. In de 4 jaar dat de review site nu de Awards organiseert zijn de Zoover Awards uitgegroeid tot een toonaangevende prijsuitreiking in de Toerismebranche.

Comments are closed.