Binnenspeelhuis Plaswijckpark geopend!

Donderdagmiddag 18 april heeft mw. Antoinette Laan (wethouder Sport & Recreatie, Kunst & Cultuur) Het Huis in de Heuvel, zoals het nieuwe binnenspeelhuis van Plaswijckpark heet, officieel geopend. De nieuwe speelplaats is de ideale plek voor de hele familie!

Binnenspeelplaats Plaswijckpark feestelijk geopend

Binnenspeelplaats Plaswijckpark feestelijk geopend

Nieuw familiepark

Sinds vrijdag 29 maart kun je al ook eindeloos binnen spelen in het Rotterdamse familiepark. Het Huis in de Heuvel is wel 1.600 m² groot. Opa en oma Van der Plas wonen in dit prachtige speelhuis en bij hen in huis mag alles wat thuis natuurlijk niet mag. Trampoline springen op de bedden, badschuim spuiten in de badkamer en klauteren en kruipen door geheime tunnels en gangen. Oftewel, binnen lekker de beest uithangen!

Achter het Huis in de Heuvel ligt een prachtig nieuw restaurant waar je nu tot 19.00 uur ’s avonds terecht kunt voor een patatje of een lekkere warme maaltijd.

Om het huis te kunnen bouwen, kreeg Plaswijckpark 2,5 miljoen van de gemeente Rotterdam. Daar staat tegenover dat de jaarlijkse subsidie van bijna drie ton de komende jaren volledig wordt afgebouwd. Met het binnenspeelhuis hoopt het Plaswijckpark ook op regenachtige en koude dagen aantrekkelijk te zijn voor haar bezoekers, om zodoende inkomsten te blijven genereren om het park te goed kunnen onderhouden en te vernieuwen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van het Plaswijckpark in Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.