Nieuwe website Arubaans verkeersbureau

Iedereen kan nu ook thuis maximaal genieten van wat Aruba allemaal te bieden heeft. ATA (Aruba Tourism Authority) lanceert de nieuwe, herontworpen website Aruba.com. Op de vernieuwde website staan meer verhalen, prachtige foto’s en de mogelijkheid persoonlijke anekdotes over de vakantie op Aruba met andere mensen te delen.

divi-divi-boom-aruba

Over de website

De website bevat informatie over onder meer internationale evenementen en festivals die jaarlijks worden georganiseerd, een keur aan verschillende accommodaties waar men kan verblijven, de trendy uitgaansgelegenheden uit het nachtleven, de vele activiteiten waar je op het eiland aan kunt deelnemen en tot slot de verborgen schatten van Aruba. Uiteraard is er ook volop uitleg over de rijke Arubaanse cultuur en haar inwoners. Idee achter de website is om de warmte van zowel het eiland als de inwoners uit te stralen en zo mensen achter de computer even te laten wegdromen in Caribische sferen. De hoofdpagina bevat een twee minuut durende ‘daydream’ video waarbij je direct wordt meegezogen in de paradijselijke sfeer van het eiland.

Natuurlijk is alles ook mogelijk op je tablet of via de Aruba app. Deze kun je downloaden op app.aruba.com.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.aruba.com.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Aruba

 

Reviews lezen over Aruba

Meer informatie over Aruba vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Aruba. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Aruba met Skyscanner

Kaart van Aruba

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.