Nieuw: Pack&Go Kids vakantie van Center Parcs

Herinneringen aan vakanties toen de kinderen klein waren, gaan een leven lang mee. Met de Pack&Go Kids vakantie van Center Parcs wordt elke kindervakantie extra bijzonder. Want wat is voor een kind nog leuker dan de vakantie te beginnen met een cadeautje zoals een Orry en Vrienden rugzak vol verrassingen? Jonge kinderen staan centraal, maar Center Parcs zorgt ervoor dat ook de ouders aan vakantie toekomen. Naast verschillende gratis Orry & Vrienden activiteiten, die altijd al zijn inbegrepen bij Center Parcs, is in de Pack&Go Kids vakantie ook deelname aan de Kids Bingo en een Kiddies of Wannabe activiteit inbegrepen. Zo kunnen de kinderen in de huid kruipen van hun favoriete rolmodel zoals een prinses, brandweerman of geheim agent.

Pack&Go Kids vakantie

Pack&Go Kids Vakantie

Extra’s voor kinderen én hun ouders

  • Een midweekverblijf in een 4-persoons Premium cottage
  • Een kinderfiets tijdens het gehele verblijf
  • Een Orry & Vrienden rugzak boordevol goodies
  • Een heerlijke fles wijn voor de ouders
  • Gratis deelname aan Orry & Vrienden Kids Bingo
  • Kiddies of Wannabe activiteit naar keuze
  • Gratis koffie en gebak tijdens de show

Boeken via centerparcs.nl

De Pack&Go Kids vakantie is via centerparcs.nl/kids-vakantie te boeken voor een vaste prijs van € 369. Daarnaast worden inmiddels al drie andere pakketten online aangeboden: de Pack&Go Baby vakantie, Pack&Go Visvakantie en Pack&Go Drie generatie vakantie. Doelstelling is om de komende vier maanden alle acht pakketten beschikbaar te stellen om zo voor iedere doelgroep een specifieke vakantie aan te bieden. Alle informatie is te vinden op centerparcs.nl/pack-go.

Comments are closed.