Nieuw: “Tour d’Alain” van top-chef Alain Caron

Uitgeverij Carrera Culinair heeft onlangs een bijzonder culinair reisboek uitgebracht: “Tour d’Alain”. In dit prachtige kookboek neemt culinair fenomeen Alain Caron je mee op gastronomische ontdekkingsreis door zijn geliefde Frankrijk. Zo neemt hij je mee naar de mensen, de plekjes en de adressen die er in la douce France echt toe doen. Het boek is gestoeld op de Franse authentieke “kunst van het koken” en alles wat bij lekker eten en drinken komt kijken.

Tour d'Alain - Alain Caron

Tour d’Alain – Alain Caron

Charmes van de Franse cuisine

Caron is bekend met alle grote namen in de Franse culinaire wereld. Zo weet hij moeiteloos de beste bistro’s, brasserie’s, en leveranciers van vis, vlees, groenten, specerijen, patisserie én wijnen aan te wijzen. Ook neemt hij je mee naar de mooiste regio’s die voor de liefhebber van de Franse keuken zeker een bezoek waard zijn!

Frankrijk is mijn bron, mijn basis, het heeft me gemaakt tot wie ik ben. Wat ik met jullie wil delen is alles waar ik mijn hart aan heb verloren. Fijne restaurants, mooie productenen bovenal de grote chefs die ik bewonder. Dit boek staat er bol van.

Over Alain Caron

Alain Caron staat bekend als een waar culinair fenomeen. Deze rasechte fijnproever van Franse bodem heeft als cuisinier gediend in hoogstaande sterrenrestaurants, kookboeken uitgebracht, praktisch iedere beroemde chef-kok geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf, opgetreden as televisiekok en nog heel veel meer! Caron is regelmatig te bewonderen in “De Wereld Draait Door” en is hij jurylid bij de culinaire talentenjacht “Masterchef”.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Frankrijk

 

Reviews lezen over Frankrijk

Meer informatie over Frankrijk vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Frankrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Frankrijk met Skyscanner

Kaart van Frankrijk

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.