BN’ers proeven in Vegas sfeer

Pierre van Hooijdonk, Leona Philippo en Regi Blinker waanden zich donderdag 11 april in ‘The Entertainment Capital of the World’ Las Vegas. Een spetterend feest met optredens van onder andere The Jennifer Keith band, Frank Sintara en een Cirque du Soleil act, toverden Amsterdam om tot Las Vegas in het klein. Las Vegas laat graag haar diversiteit zien en blijft ook in 2013 uitbereiden met nieuwe resorts en uitgaansgebieden.

Viva Las Vegas

Op donderdag 11 april stond het Tobacco Theater in Amsterdam in het teken van entertainment van het hoogste niveau; de rode loper lag uit, de paparazzi stond te dringen voor de deur en de showgirls wachtten de gasten op. Onder het genot van diverse cocktails en amuses, genoten de gasten van The Jennifer Keith Band, een echte Las Vegas jazzband van het, op de bekende Las Vegas Strip gelegen, Cosmopolitan Hotel. Daarnaast waren er optredens van Frank Sinatra, Leona Philippo en werd de avond spetterend afgesloten op de beats van Radio Veronica DJ Silvan Stoet.

Big, bigger, biggest

Door middel van het Viva Las Vegas feest wil Las Vegas laten zien dat de stad meer te bieden heeft dan gokken alleen. De stad wordt niet voor niks ‘Entertainment Capital of the World’ genoemd. Las Vegas blijft investeren in nieuwe projecten en dat werpt zijn vruchten af. Vorig jaar ontving Las Vegas een record aantal bezoekers van maar liefst 39,7 miljoen. En er komt meer, de stad blijft uitbereiden met nieuwe mogelijkheden en ervaringen voor haar bezoekers. De aankomende jaren wordt er een reeks nieuwe projecten gelanceerd, voor een gezamenlijk bedrag van meer dan 5 miljard dollar.

Nieuw in Vegas

Van transformerende zakengebieden tot vernieuwde resorts en uitgaansgelegenheden, Las Vegas blijft investeren. Zo opent de Genting Group in maart een Aziatisch thema resort midden op de Las Vegas Strip. MGM Resorts International en AEG hebben plannen aangekondigd voor het bouwen van een 20.000 zitplaatsen tellende arena, op de Las Vegas Strip tussen New York-New York en Monte Carlo’s. Hetzelfde bedrijf is ook THEhotel in Mandalay Bay aan het herpositioneren in Delano Las Vegas. Tot slot heeft Ceasers Entertainment aangekondigd een nieuw boetiek resort en casino te gaan bouwen, genaamd Gansevoort Las Vegas. Het hotel wordt gebouwd op het voormalige terrein van Bill’s Gamblin’ Hall & Saloon.Het project is een samenwerking met het in New York City gevestigde luxe hotelmerk Gansevoort Hotel Group en Victor Drai. De opening van Gansevoort Las Vegas staat gepland voor begin 2014.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Las Vegas

 

Reviews lezen over Las Vegas

Meer informatie over Las Vegas vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar LOCLas VegasTIE. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Las Vegas met Skyscanner

Kaart van Las Vegas

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.