Meer airberlin vluchten in zomer 2013

Afgelopen jaar vlogen meer dan één miljoen passagiers uit Nederland, België en Luxemburg met airberlin vanaf Düsseldorf naar hun vakantiebestemming of op zakenreis. De luchthaven Düsseldorf International komt na Berlijn op de tweede plaats als knooppunt van de Duitse luchtvaartmaatschappij.
persconferentie-airberlin-dusseldorf-airport

600 Vluchten vanaf Düsseldorf

airberlin biedt tijdens de zomerdienstregeling wekelijks ongeveer 600 wereldwijde vluchten vanaf Düsseldorf aan en is de luchtvaartmaatschappij met het grootste passagiersaanbod op de luchthaven Düsseldorf International. De luchthaven is een goed alternatief voor de grote luchthavens in de Benelux, biedt korte wegen en een hoge servicestandaard. Ook voortaan zetten wij in op onze passagiers uit België, Luxemburg en Nederland en zullen wij in 2013 op deze markten onze sales-activiteiten intensiveren – vooral binnen het corporate-bereik

aldus Paul Gregorowitsch ter gelegenheid van een persbijeenkomst op de luchthaven Düsseldorf.

airberlin verhoogt de wekelijkse overstapmogelijkheden vanaf Düsseldorf ten opzichte van zomer 2012 van circa 3.000 naar circa 4.050. Een belangrijk onderdeel van deze strategische uitbreiding van de knooppunten zijn de Noord-Amerika-routes. Met dit op de achtergrond verhoogt airberlin het aantal non-stopverbindingen vanuit Düsseldorf naar Miami: Vanaf mei 2013 is er dan dagelijks een verbinding vanaf Düsseldorf naar deze wereldstad in de VS. airberlin verhoogt bovendien het aantal non-stopvluchten tussen Düsseldorf en New York-JFK van zeven naar tien vluchten per week. Eveneens verhoogd worden de frequenties naar Los Angeles van drie naar vier vluchten per week. Vanaf mei blaast airberlin de verbinding vanuit Düsseldorf naar Cagliari met drie vluchten per week nieuw leven in. Naar Milaan vliegt airberlin in de zomer vanaf Düsseldorf met zes extra frequenties 18 keer per week. Ook het aantal verbindingen vanuit Düsseldorf naar Nürnberg en Salzburg wordt verhoogd. airberlin biedt dan in de zomer van 2013 zes extra vluchten per week.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Düsseldorf

 

Reviews lezen over airberlin

Meer informatie over airberlin vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen met airberlin. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten met airberlin met Skyscanner

Comments are closed.