10 Parken Landal bij beste vakantieparken!

De Landal strandhuisjes in Julianadorp (Noord-Holland) zijn voor het tweede opeenvolgende jaar overall winnaar van de Zoover Awards 2013 in de categorie ‘Beste vakantiepark van Nederland’. De strandhuisjes, onderdeel van Landal Beach Resort Ooghduyne, kregen van het publiek het eindcijfer 9,6.
zoover-beste-vakantiepark

In totaal zes Landal parken in de top 25 beste vakantieparken

De Zoover Awards zijn de belangrijkste prijzen op het gebied van gastenwaardering. We zijn enorm blij met de hoge scores die het publiek ons ook dit jaar weer toebedeelt. De belangstelling voor de strandhuisjes, de grootste van Nederland, is vanaf het begin een groot succes. Bovendien staan er vijf andere parken van Landal in de top 25 beste vakantieparken: Landal Villapark Vogelmient, Landal Het Land van Bartje, Landal Kasteeldomein De Cauberg, Landal De Veluwse Hoevegaerde en Landal Résidence ’t Hof van Haamstede.

Een resultaat om trots op te zijn”,

aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Meer informatie op Landal.nl

 BE 468 x 60 Campagne GIF

Reviews lezen over Landal GreenParks

Meer informatie over Landal GreenParks vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over huisjes op Landal GreenParks. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.