Twee nieuwe VVV-infopunten in gastvrij Almere

Wethouder Ben Scholten heeft gisterenmiddag twee nieuwe VVV-infopunten in gebruik genomen. De nieuwe infopunten zijn geplaatst bij het Kunstlokaal in het NS-station Almere Muziekwijk en bij restaurant Harbor House bij Marina Muiderzand. Het VVV-infopunt bestaat uit een touch screen waarop alle toeristische informatie over Almere te vinden is, zoals hotels, restaurants, de evenementenagenda en diverse leuke UITtips.

Wethouder Ben Scholten neemt VVV-infozuil in gebruik bij Harbor House

Wethouder Ben Scholten neemt VVV-infozuil in gebruik bij Harbor House

subtitel

Wethouder Ben Scholten:

De VVV-infopunten leveren een waardevolle bijdrage aan de gastvrijheid van de stad. Een mooie samenwerking tussen Almeerse ondernemers en VVV Almere om bezoekers te informeren over de recreatieve mogelijkheden in Almere. Op deze manier is de informatie van VVV Almere ook beschikbaar op andere locaties waar veel bezoekers komen.

Almere had al, naast de VVV-vestiging in Almere Centrum, vier verschillende infopunten in de stad, bij restaurant BoatHouse, Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, Grandcafé de Havenkom en op Stadslandgoed De Kemphaan bij restaurant Dubbel-Op. Sinds gisteren zijn daar twee locaties aan toegevoegd.

Locatiecoördinator van het Kunstlokaal Mariena Wiersema, ondernemersduo van Harbor House en BoatHouse Ard Hopstaken en Michel Droog en directeur van Almere City Marketing Nik Smit waren aanwezig om samen met de wethouder de infopunten in gebruik te nemen. Nik Smit:

Op diverse manieren informeren we toeristen en Almeerders over leuke uitjes en bezienswaardigheden in de stad. Drie jaar geleden hebben we het eerste infoscherm geplaatst in Almere Haven. Door het aantal nu uit te breiden plus de informatie die we verstrekken via onze VVV-vestiging, de website en social media, weten we steeds meer mensen te bereiken. En dat is nodig ook, want jaarlijks bezoeken steeds meer toeristen Almere.

Het onlangs geopende restaurant Harbor House is gelegen bij Marina Muiderzand in Almere Poort. Het Kunstlokaal is een expositieruimte annex activiteitencentrum waar activiteiten worden georganiseerd rondom kunst en cultuur.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Almere

 

Reviews lezen over Almere

Meer informatie over Almere vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Almere. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Almere

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.