Fietsersbond bundelts krachten met Specsavers

Een goed gehoor en zicht zijn erg belangrijk om als fietser veilig je weg in het verkeer te vinden. Om het fietsen nog veiliger en plezieriger te maken, bundelen Specsavers en de Fietsersbond hun krachten. Zo organiseert de Fietsersbond in heel Nederland fietsinformatiedagen. Specsavers zet de expertise van gediplomeerde opticiens en audiciens tijdens deze dagen in om er voor te zorgen dat deelnemers veilig van A naar B komen.

bril-fiets-specsavers-fietsbond

Specsavers sluit zich als vaste partner bij de fietsinformatiedagen van de Fietsersbond aan. Bij elke dag is een gediplomeerde opticien en/of audicien van een lokale Specsavers-winkel aanwezig om een oogcheck en/of hoortest uit te voeren bij de cursisten. Daarnaast organiseren beide partijen het hele jaar samen activiteiten, zoals fiets- en oogchecks in de fietsmaand mei.

Veiliger en plezieriger

Arien de Jong, woordvoerster van de Fietsersbond:

We zijn erg blij met deze samenwerking met Specsavers. Ons doel is om het fietsen veiliger en plezieriger te maken. Een goed gehoor en goed zicht zijn daarbij van belang. Dankzij deze samenwerking kunnen we mensen hier van bewust maken en onveilige situaties voorkomen.

Snel en eenvoudig

Ingrid Kersting, woordvoerder van Specsavers:

Bij veiligheid in het verkeer denken mensen vaak meteen aan het besturen van een auto. Terwijl Nederland natuurlijk bij uitstek een fietsland is. Zorgen dat je veilig op de fiets zit en goed kan mee doen in het verkeer door een goed gehoor en zicht is daarbij heel belangrijk. Daarom verlenen wij graag onze steun aan de Fietsersbond. Onze gediplomeerde opticiens en audiciens kunnen problemen met het zicht en gehoor snel en eenvoudig signaleren. Hiermee maken we, samen met de Fietsersbond, deelname aan het verkeer een stukje veiliger.

Over Specsavers

Specsavers Opticiens heeft internationaal meer dan 1600 winkels, waarvan op dit moment 117 winkels in Nederland. De winkels worden geëxploiteerd op 50:50 joint-venture basis onder leiding van een lokale partner/directeur. Specsavers is van mening dat Nederlanders al jaren veel teveel betalen voor een scherpe blik. Met deze filosofie startte het bedrijf in 1997 ook in Nederland. Internationaal verkoopt Specsavers jaarlijks 11,5 miljoen brillen van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Specsavers-winkels worden geleid door minimaal volledig MBO-gediplomeerde opticiens, die uitgebreid oogonderzoek verrichten. En met diezelfde filosofie startte Specsavers in 2007 met de verkoop van hoorzorg in Nederland. Inmiddels biedt Specsavers in 116 plaatsen hoorzorg; in 105 Specsavers-winkels en op 11 servicepunten. In de UK is Specsavers Audiciens zelfs marktleider op het gebied van hoorzorg. Alle winkels worden geleid door volledig gediplomeerde StAr-geregistreerde audiciens, die de klant begeleiden bij een correcte hooraanpassing.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.