Emirates sponsor Roland Garros Tennis toernooi

Emirates, één van ‘s werelds snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen en Roland Garros zijn een vijfjarige samenwerking aangegaan. Dit werd vandaag bekendgemaakt tijdens een persconferentie in het Roland Garros Stadium in Parijs door Tim Clark, President Emirates Airline en Jean Gachassin, voorzitter van de Fédération Française de Tennis. Emirates is hiermee de officiële partner van het Roland Garros tournament® welke in 2013 in Parijs plaatsvindt van 21 mei tot 9 juni. Zo zegt Clark:

Vernoemd naar de beroemde Franse luchtvaartpionier en tennissupporter, Roland Garros, is het toernooi een passende uitbreiding van ons bestaande tennis sponsorportfolio. Het toernooi wordt door miljoenen mensen wereldwijd gevolgd wat het een perfect platform maakt om ons merk mee te verbinden.

roland-garros-parijs-emirates

Jean Gachassin, voorzitter van de Fédération Française de Tennis

De wereldwijde interesse voor tennis is zeer groot. Je hoeft geen tennisser te zijn om een fan te zijn en de toewijding te waarderen van ‘s werelds beste spelers. Onze eigen waardering voor deze sport is de aanleiding geweest om op verschillende manieren tennis te steunen, bijvoorbeeld door de sponsoring van twee van de Grand Slam tennisevenementen. Wij zijn bijzonder verheugd en ook trots om een internationaal merk zoals Emirates te verwelkomen als een officiële partner. Emirates sluit perfect aan bij onze strategie om ons bereik wereldwijd te vergroten. We kunnen ons geen betere samenwerking bedenken voor de French Open.

Centre court Phillippe-Cartier

Als onderdeel van de samenwerking zal Emirates profiteren van branding op het Centre court Philippe-Cartier en op panelen langs de banen. Naast een privé lounge voor Emirates gasten in het Roland-Garros Village en boxen rond de tennisbaan, zal Emirates ook een speciale ruimte hebben om het grote publiek te verwelkomen in het RG Lab, de populaire Fan Zone area.

Andere sponsorprojecten

Deze sponsoring van Roland Garros is het derde tennis sponsorschap van Emirates in Europa naast de Internazionali BNL d’Italia (Italian Open), en het Barcelona Open welke bekend werd gemaakt in maart 2013. Andere belangrijke tenniswedstrijden die Emirates wereldwijd sponsort zijn: het US open, de Rogers Cup, BNP Paribas Open en de Dubai Duty Free Tennis Championship. Emirates is tevens de officiële luchtvaartmaatschappij van de ATP World Tour en sponsor van de Emirates ATP rankings.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Parijs

 

Reviews lezen over Parijs

Meer informatie over Parijs vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Parijs. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Parijs met Skyscanner

Kaart van Parijs

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.