Ontdekkingsreis Corrèze voor Limousin winnaar

De winnaar van de Limousin ‘Raad & Win’ contest is bekend. Nurettin Sali uit Ede is de gelukkige en gaat samen met zijn vriendin vijf dagen lang op ontdekkingsreis in de Franse regio. Tijdens de Vakantiebeurs 2013 heeft hij de Limousin stand bezocht. Daar wist hij het exacte aantal walnoten in de vaas te raden.

Prijswinnaar Sali Nurettin

Prijswinnaar Sali Nurettin

Ook dit jaar was de Limousin vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs in Utrecht. De hele week stond de Limousin stand in het teken van verrassingen uit de regio. Zo kon er geproefd worden van de authentieke Creusois cake en maakten bezoekers kennis met de Geocaching speurtochten en de ‘mooiste dorpen van Frankrijk’. Daarnaast werden nieuwsgierige vakantieliefhebbers uitgedaagd voor een traditioneel maar vermakelijk spel; raad hoeveel walnoten er in de vaas zitten en win een reis naar de Limousin, walnotenregio bij uitstek.

Winnaar “Road & Win”

Nurettin Sali uit Ede bezocht samen met zijn vriendin de Limousin stand en deed een gooi. En met succes; van de ruim 500 deelnemers is hij de enige die het exacte aantal noten, 161, noteerde op zijn deelnameformulier. Op 12 april vond de uitreiking van de reischeque plaats bij BuroSix in Reeuwijk, (online) PR adviseur van de Limousin in Nederland. Onder het genot van een Limousin hazelnotencake werd er een klein feestje gevierd en werden de vakantieplannen alvast doorgenomen.

Samen met zijn vriendin gaat Nurettin Sali met een directe vlucht van Maastricht naar Brive op ontdekkingstocht door de Corrèze. Hier worden ze in de watten gelegd bij B&B Clos Marnis in Turenne en het bijzondere Château de la Grèze in Brivezac:

Ik heb niet zomaar 161 gegokt. In Turkije identificeren veel mensen zich met het gebiedsnummer van hun geboortestreek. Mijn familie komt oorspronkelijk uit de regio Trabzon, dat streeknummer 61 heeft. Niet voor niets is dat dan ook mijn geluksnummer.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Utrecht

 

Reviews lezen over Utrecht

Meer informatie over Utrecht vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Utrecht. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Utrecht

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.