Camperpark Zeeland opent in mei haar deuren

Camperpark Zeeland, een unieke voorziening specifiek ingericht voor het verblijf en overnachten met campers, opent in mei 2013 haar deuren. Het camperpark ligt centraal in de vakantieprovincie Zeeland, direct aan de oever van het Veerse Meer nabij Waterskicentrum De Schotsman.

Nieuw Camperpark Zeeland

Nieuw Camperpark Zeeland

Het camperpark biedt plaats aan ruim 100 campers. Daarmee is Camperpark Zeeland in één klap het grootste camperpark van Nederland. Op het camperpark zijn luxe voorzieningen aanwezig die speciaal zijn afgestemd op de camperaars, zoals een Camper Service Station , een luxe sanitairgebouw, met douches, toiletten, afwasplaatsen, een wasserette en een informatiepunt over de mooie omgeving. Op 75 van de ruim 100 camperplaatsen is optioneel een stroomaansluiting aanwezig met 16 A.

Inchecken

Het camperpark werkt met een uniek selfservice check-in / check-out systeem via een betaalautomaat. Gasten kiezen via de betaalautomaat hun standplaats, verblijfsduur, elektriciteitgebruik en andere voorzieningen. De gast krijgt na betaling met de pinpas of creditcard een toegangs/ betaalpas. De pas geeft de gast gedurende de periode waarvoor betaald is onbeperkt toegang tot het camperpark. Tevens kan de pas gebruikt worden als een soort chipknip voor het gebruik van de aanwezige voorzieningen.

Het grote voordeel van het camperpark is dat de gasten 365 dagen per jaar tussen 6.00 uur ’s ochtends en 24 uur ‘s avonds zelf kunnen inchecken en zelf bepalen waar ze willen gaan staan en wat ze nodig hebben.
Andere voordelen zijn dat het Camperpark Zeeland 24 uur per dag met videocamera’s bewaakt wordt en er op het gehele camperpark gratis draadloos internet (WiFi) beschikbaar ia.

Camperpark Zeeland

Campensweg 5 4493 MN KAMPERLAND
www.camperpark-zeeland.nl GPS: N 51º 34.496’ E 3º 39.146’

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zeeland

 

Reviews lezen over Zeeland

Meer informatie over Zeeland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zeeland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zeeland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.