Tijdelijke unieke 5e safarivorm Beekse Bergen

Van zaterdag 4 mei tot en met zondag 12 mei wordt er een gratis, tijdelijke 5e safarivorm in het safaripark geïntroduceerd: fluisterbootjes. Deze zijn nog stiller dan de safariboot. De fluisterboot snort stil en rustig vooruit en ligt erg laag op het water. Zo kijk je bijvoorbeeld ineens tegen de buik van een neushoorn op. Op elke boot gaat een ranger mee die leuke dierenweetjes vertelt.

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Voor deze gratis safari, indien in bezit van een geldig entreebewijs, kunnen bezoekers zich inschrijven bij de gastenservice. Elke dag vaart er van 10.30 – 15.30 uur elk uur een fluisterboot. Bij inschrijving wordt een voucher meegegeven die dient als startbewijs, deze kan bij de fluister-ranger afgegeven worden. Per afvaart kunnen 23 gasten mee. Het is belangrijk dat deelnemers kunnen zwemmen in verband met de veiligheid.

Kanosafari

Voor groepen biedt Safaripark Beekse Bergen ook de mogelijkheid om een kanosafari te ervaren. Dit is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Zij gaan vervolgens met enkele 6-persoonskano’s op safari. De kanosafari is een manier om de Afrikaanse dieren op een sportieve manier te spotten.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tilburg

 

Reviews lezen over Tilburg

Meer informatie over Tilburg vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Tilburg. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Tilburg

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.