29 april Koninginneavond op Paleis Het Loo

Op maandag 29 april organiseert Stichting Oranjefeesten Apeldoorn op Paleis Het Loo een feestelijke Koninginneavond die voor iedereen gratis toegankelijk is. Tussen 19.00 en 23.00 uur is Paleis Het Loo het decor voor een groot aantal feestelijke buitenactiviteiten ter gelegenheid van de inhuldiging. Tijdens deze avond is de tentoonstelling ‘Beeld van Beatrix’ ook gratis te bezoeken.

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo

Activiteiten

Het publiek kan genieten van een Argentijns muzikaal programma en voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten. Ook is er een dansdemonstratie, straatopera en een vuuract. Eerder op de avond wordt er door de burgemeester van Apeldoorn, een directielid van Paleis Het Loo en de voorzitter van Stichting Oranjefeesten Apeldoorn een traditionele Koningslinde geplant.

Meer informatie via www.oranjefeestenapeldoorn.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Apeldoorn

 

Reviews lezen over Apeldoorn

Meer informatie over Apeldoorn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Apeldoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Apeldoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.