Ecuador kiest Tourism Marketing Concepts

Het Ministerie van Toerisme van Ecuador heeft in de belangrijkste Europese markten nieuwe representatie & PR kantoren aangesteld. In Nederland heeft Tourism Marketing Concepts (TMC) de eer om voor Ecuador te mogen werken.

ecuador-kiest-tmc-als-haar-pr-bureau-nederlandse-markt

Susan van Egmond: directeur van Tourism Marketing Concepts (TMC):

Ecuador is een fascinerende bestemming waar toerisme een belangrijke pijler van ontwikkeling is. Ecuador heeft de potentie om zich te ontwikkelen tot een bestemming van formaat waarbij de bescherming van het cultureel en natuurlijk erfgoed voorop staat. Alle lof voor Ecuador’s strategie om te kiezen voor Bewust Toerisme (Conscience Tourism) om toeristische groei op zowel een duurzame als een sociale manier te verwezenlijken. Ecuador zou hiermee zelfs een voorbeeldfunctie kunnen bekleden voor andere bestemmingen.

Reactie staatssecretaris Toerisme Ecuador

Luis Falconi, staatssecretaris van toerisme van Ecuador, zegt over de keuze om te gaan werken met representatie kantoren in Europa:

De door ons gekozen vorm ‘Conscience Tourism’ willen wij aan internationale toeristen presenteren, ondersteund door de campagne ‘Hou van het leven’. ‘Conscience Tourism’ vereist een andere benadering in onze marketing dan te focussen op het zon en zee product of simpelweg de highlights van een land. De door ons gekozen representatiekantoren hebben aangetoond onze toeristische strategie perfect te begrijpen en deze te kunnen communiceren met de media.

Cijfers

Positieve cijfers in 2012. In 2012, zijn er 12.245 Nederlandse toeristen in Ecuador geweest, en dit betekent een stijging van 16% vergeleken met 2011.

Meer informatie over Ecuador: www.ecuador.travel
Meer informatie over Ecuador op de TMC website: www.tmc-world.com/press/home.php

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Ecuador

 

Reviews lezen over Ecuador

Meer informatie over Ecuador vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Ecuador. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Ecuador met Skyscanner

Kaart van Ecuador

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.