Nieuw: Pack&Go Baby Vakantie Center Parcs

Center Parcs biedt nu de Pack&Go Baby Vakantie, een aanbod voor jonge ouders op maat die voor het eerst met hun baby op vakantie gaan. Allereerst neemt Center Parcs de praktische dingen uit handen, want alles wat de baby nodig heeft – en waar men normaal gesproken met gemak een complete kofferbak mee vult – is al aanwezig. Aan gratis babyvoeding in de restaurants en magnetrons om potjes en flesjes op te warmen, een stoeltje en babybedje in de cottage en boxen in de Aqua Mundo is natuurlijk gedacht.

Pack&Go Babyvakantie Center Parcs

Pack&Go Babyvakantie Center Parcs

Maar bij het samenstellen van dit unieke pakket is niet alleen rekening gehouden met de behoeften van de baby. Naast gratis babyzwemmen voordat de Aqua Mundo open gaat, voegt de Pack&Go Baby Vakantie ook extra’s toe als een verwen-zonnebank voor mama en gratis wi-fi en tijdschriften voor papa. Zo kunnen ook jonge ouders lekker relaxen. Zoals Center Parcs zegt: “U boekt, wij doen de rest!”

Alles voor de eerste vakantie samen met uw baby

  • 4 persoons Premium cottage
  • Babyzwemmen in een rustige omgeving
  • Handige zwemluiers
  • Badolie als extra verwennerij
  • Een heerlijke fles bubbels
  • Gratis wi-fi in de cottage
  • Leuke magazines voor hem en haar
  • Twee zonnebanksessies voor een gezond kleurtje
  • Gratis fotolijstje en foto als herinnering
  • Praktische zaken zoals een stoeltje en een bedje staan al klaar

Boeken via centerparcs.nl

De Pack&Go Baby Vakantie is voor de vaste prijs van € 369 nu via centerparcs.nl te boeken. Daarnaast worden inmiddels ook al drie andere pakketten online aangeboden: de Pack&Go Kids Vakantie, Pack&Go Vis Vakantie en Pack&Go Drie Generatie Vakantie. Meer informatie hierover volgt deze week!

Comments are closed.