In een Volkskwagen T2 op boswachters pad

Kamperen zoals het bedoeld is. Dat is het idee achter de samenwerking van Vintage Road Trips met Staatsbosbeheer. Vintage Road Trips opent het kampeerseizoen met een nieuwe rondreis door Nederland met de Vintage Volkswagen T2 camper. De nieuwe rondreis die door boswachters van Staatsbosbeheer is samengesteld, voert langs drie campings in natuurgebieden van Staatsbosbeheer.

vw-t2-op-boswachterspad

Rondreis door veelzijdig natuurgebied

De boswachters van Staatsbosbeheer hebben een route uitgestippeld die de vele gezichten van de Nederlandse natuur laat zien. Als u de vintage Volkswagen camper de weg op rijdt, voert de rondreis langs stoer bos en heidegebied, slingert het door speels waterrijk gebied waar met mooi weer een verkoelende duik genomen kan worden. Afhankelijk van de lengte van het arrangement, tour je met de camper ook nog door woest duin- en stuifzandgebied. Tijdens deze bijzondere rondreis staat genieten van de veelzijdigheid van de Nederlandse natuur en de nostalgie van het klassieke Volkswagen busje voorop. Kortom, het gaat niet om de bestemming, maar om de reis er naartoe.

Kamperen in stijl

De vintage trip combineert de charme van het Volkswagen campertje met de mooiste kampeerplekken van Nederland. ’s Ochtends wakker worden in de stilte van de natuur, genieten van de veelzijdigheid van de omgeving zonder dat u hoeft in te boeten aan comfort. De Volkwagen T2 is uitgerust met een complete inventaris, inclusief kookgelegenheid, stromend water en 220 Volt aansluiting en biedt vier slaapplaatsen voor vier volwassenen. Daarnaast zijn de campings van Staatsbosbeheer, die bekend staan als de mooiste kampeerplekken van Nederland, uitgerust met stroom en uitstekende sanitaire voorzieningen.

Week- en weekendarrangement

Deze Vintage Road Trip kan als weekarrangement of weekendarrangement geboekt worden. Beide arrangementen staan garant voor een paar dagen in stijl genieten van het Nederlandse natuurschoon. Het arrangement is inclusief VW T2 camper, overnachtingen op natuurkampeerterreinen, toeristenbelasting, routebeschrijving, een abonnement op het blad naarbuiten en een Staatsbosbeheer pakket.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.