Wat organiseert u met Koninginnedag?

Een oranje buurtbarbecue, tennistoernooi of fietstocht? Organiseert u, als persoon of als bedrijf, een speciaal evenement(je) op Koninginnedag? Bij u in de straat, bij de vereniging of elders in Almere? En vindt u het leuk als dat ook op de VVV- en de Almere-agenda komt? Laat het ons weten!

Koninginnedag in Almere

Koninginnedag in Almere

Promotie evenementen

Via de website www.vvvalmere.nl/koninginnedag kunt u via het formulier de gegevens naar ons toesturen. Alle evenementen die wij voor 18 april ontvangen worden -bij voldoende ruimte- ook in de krant geplaatst.

Voor Koninginnedag hoef je dit jaar Almere niet uit! Er is genoeg te doen in de hele stad, met vrijmarkten op de gebruikelijke pleinen en straten in Buiten, Haven, Poort en Centrum, optredens van dj’s en artiesten op de Grote Markt, grote schermen om de abdicatie en de inhuldiging te volgen, commerciële markt in het Centrum en Koninginnedag4kids in het Lumièrepark.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Almere

 

Reviews lezen over Almere

Meer informatie over Almere vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Almere. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Almere

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.