Center Parcs lanceert Pack&Go Vakanties

Center Parcs, Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties, lanceert vandaag een innovatief concept voor vakantiegangers die hun verblijf extra bijzonder willen maken. Bijvoorbeeld voor wie voor het eerst met zijn baby op vakantie gaat. Of speciaal voor vissers. Of wie iets bijzonders te vieren heeft. Dat zijn de Pack&Go Vakanties – een compleet pakket voor elke denkbare vakantie. Samengesteld voor acht types gasten, voor één vaste aantrekkelijke prijs. Aan alles is gedacht: speciaal geselecteerde accommodaties, services en leuke extra’s. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat bestaande elementen van een Center Parcs-vakantie niet altijd bekend zijn bij deze acht doelgroepen, terwijl ze heel goed bij hen zouden passen. Vanaf vandaag zijn de eerste vier van deze acht Pack&Go pakketten – Baby Vakantie, Drie Generatie Vakantie, Vis Vakantie en Kids Vakantie – beschikbaar. De overige pakketten zullen de komende maanden gelanceerd worden.

Pack&Go van Centerparcs

Pack&Go van Centerparcs

Pack&Go Baby Vakantie

Center Parcs neemt de praktische organisatie uit handen van jonge ouders (zaken als babyvoeding, bedjes en boxen zijn standaard aanwezig) én zorgt ervoor dat baby, mama en papa volop kunnen relaxen tijdens hun eerste vakantie samen.

Pack&Go Drie Generatie Vakantie

Opa en oma gaan mee op vakantie dankzij de gratis upgrade van een 4- naar 6-persoons cottage, zodat iedereen samen is om te genieten van elkaar, gratis lekkers en leuke activiteiten.

Pack&Go Vis Vakantie

De visser gooit zijn dobber uit in visrijk water, de rest van het gezin plonst in de Aqua Mundo, maar ook samen doen ze leuke activiteiten.

Pack&Go Kids Vakantie

De kleintjes pakken een rugzak vol Orry&Vrienden-goodies uit en doen mee aan allerlei (gratis) activiteiten, terwijl de ouders tussendoor relaxen op een terrasje.Paul Geraeds, Marketing Director Center Parcs:

In dialoog met onze gasten merkten we dat specifieke groepen gasten geheel eigen behoeften hadden voor de invulling van hun vakantie. Bijvoorbeeld een vakantie met opa en oma en de kleinkinderen heeft een heel eigen dynamiek. Gasten gingen dat vaak ter plekke zelf organiseren, wat weer tijd en moeite kost. Met de Pack&Go Vakanties spelen we naadloos op deze behoeftes in. Elke Pack&Go bestaat daarom uit een unieke combinatie van cottage, services en leuke extra’s.

Over Center Parcs Europe – www.centerparcs.nl

Center Parcs Europe – Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties – bestaat uit Center Parcs en Sunparks en is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Vandaag de dag omvat de groep 5 toeristische merken: Pierre & Vacances, met het premium label en de Maeva resorts, Center Parcs, Sunparks, Adagio City Aparthotel en het Access assortiment. Het totale aantal accommodaties bestaat uit bijna 51.000 appartementen en bungalows in Europa. In 2010/2011 realiseerde de groep een omzet van 1419 miljoen euro en verwelkomde 7,5 miljoen bezoekers.

Comments are closed.