Meer bezoekers door Huracan in Bellewaerde

De nieuwste familieattractie HURACAN is meteen een schot in de roos voor Bellewaerde Park. Ondanks het koude en regenachtige weer vinden de mensen dus de weg naar Bellewaerde Park. Dankzij de komst van deze nieuwe familiecoaster mocht Bellewaerde Park ruim 20% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar verwelkomen.

Nieuwe attractie, de Huracan!

Nieuwe attractie, de Huracan!

HURACAN wordt gesmaakt door jong en oud

Sinds het begin van de paasvakantie kunnen de bezoekers HURACAN, de nieuwste familiecoaster van Bellewaerde Park ontdekken. Huracan is de God van wind, storm, water en vuur die werd opgesloten in een Mayaanse tempel. De bezoekers krijgen de kans om deze mythologische Maya god te bezoeken samen met een tweehoofdige slang. De investering voor de nieuwe attractie is de grootste sinds 1999 en bedraagt vier miljoen euro.

Uit de reacties blijkt dat HURACAN in de smaak valt. Zowel het darkridegedeelte met zijn prachtig uitgewerkte decors als het verrassende coastergedeelte kunnen op heel wat bijval rekenen.

20% meer bezoekers in de paasvakantie

Ondanks het koude en regenachtige weer vinden de mensen hun weg naar Bellewaerde Park. Dankzij de komst van de nieuwe familiecoaster, HURACAN, mocht Bellewaerde Park ruim 20% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar verwelkomen.

Mooie lente in het vooruitzicht

De lente ziet er heel mooi uit voor Bellewaerde Park. Op 4 april werd een witkopmaki geboren. Witkopmaki’s zijn een bedreigde diersoort en komen zelden voor in Europese dierenparken. Bovendien zijn 2 giraffen en 1 zebra in blijde verwachting van een kleintje. Volgens de schattingen van de dierenverzorgers zullen de geboortes binnenkort plaatsvinden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van België

 

Reviews lezen over België

Meer informatie over België vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar België. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar België met Skyscanner

Kaart van België

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.