Site doorzoekt alle vakantiehuisjes

Wie wel eens op internet gezocht heeft naar vakantiehuisjes weet wat voor een tijdrovende klus dit is. Uit deze frustratie is de nieuwe website Huza.nl ontstaan. Hier kan men namelijk tegelijkertijd in alle bekende huisjessites zoeken.
huza-huisjes-huren

Unieke filter opties voor vakantiehuisjes

De door ons zelf ontwikkelde huisjesvergelijker heeft enkele handige opties die je elders niet zult tegenkomen

vertelt bedenker Henk Jan Bijmolt. Hij licht toe: “Zo kan je bij ons huisjes filteren in de kleine, toeristische gebieden. Bijvoorbeeld nabij de Costa Brava, de Veluwe of rond het IJsselmeer. In plaats van gebieden over te nemen van de huisjessites houden we vast aan een door ons zelf ontwikkeld coordinatensysteem”

Verder bieden we voor ouders met kleine kinderen een handige optie aan waarbij je kunt zoeken op het maximale aantal kilometers van Nederland. Wel zo handig, als je weet dat kleine kinderen na een autorit van enkele uren het wel gehad hebben.”

Huza.nl toont uitsluitend vakantiewoningen van deelnemers die bij de SGR zijn aangesloten. Zo weten boekers zeker dat hun aanbetaling gedekt wordt door dit garantiefonds.

Meer informatie op Huza.nl

 

Reviews lezen over Huza

Meer informatie over Huza vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over het huren van huisjes op Huza. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.