1e Nederlandse Trappenrace – Race To The Top

Ramada Apollo Amsterdam Centre organiseert in samenwerking met Urbanics Amsterdam op 20 april aanstaande voor de eerste keer de RACE TO THE TOP. 17 verdiepingen, max. 60 deelnemers en maar één doel: zo snel mogelijk boven komen.

Race to the Top!

Race to the Top!

Ramada Apollo Amsterdam Centre

Op 20 april worden de deelnemers en masse mentaal en fysiek door Urbanics voorbereid op de strijd die ze gaan leveren. Vervolgens luidt om 11.00 uur het startschot om de 2.020 treden te overwinnen. De race start op parkeerplaats van Ramada Apollo Amsterdam Centre waarna de deelnemers een parcours door het hotel met maar liefst 18 verdiepingen omhoog afleggen, de gangen passeren van de 18e verdieping en weer naar beneden door het tweede trappenhuis gaan. Dit parcours wordt in totaal drie keer afgelegd, eindigend op Floor 17.

Floor 17 verwelkomt de trappenlopers en zorgt dat er een welverdiend verfrissend drankje en gezonde snacks klaar staan. De snelste man en vrouw winnen beiden een ontspannende hotelovernachting inclusief ontbijt voor 2! Dit keer zullen ze echter gewoon de lift mogen nemen…

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.