VVV Vlaardingen is klaar voor de lente en zomer

De afgelopen tijd werkte VVV Vlaardingen weer hard aan de nieuwe evenementengids Verrassend UIT Vlaardingen. Met de zon die vanaf volgende week gaat schijnen en de nieuwe gids in de hand, is er geen beter moment om er lekker op uit te trekken!

Verrassend UIT Vlaardingen

Verrassend UIT Vlaardingen

Evenementen en activiteiten

Zoals u van de VVV gewend bent, staat de uitgave weer boordevol leuke evenementen en activiteiten in de stad, want wat is er veel te doen. Wat vindt u allemaal terug in de agenda voor de lente/zomer 2013? Wat te denken van: de Broekpolder Regatta, de ‘Koninklijke’ Brillenbeurs op de Loper én natuurlijk het VL. Loggerfestival in juni.

Artikelen

Ook staan er weer een aantal leuke artikelen in de gids, dit keer onder andere over het bijzondere buitenhotel De Vreemde Vogel, de mooie ontwikkelingen van natuurgebied De Ruigte en de Haring en Bier Wandeltocht. Vanaf maandag 15 april wordt de gids niet alleen huis-aan-huis verspreid in Vlaardingen, de gids is dan ook digitaal te bekijken, te mailen én te delen via social media. Kijk hiervoor op www.vvvvlaardingen.nl/magazine.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Vlaardingen

 

Reviews lezen over Vlaardingen

Meer informatie over Vlaardingen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Vlaardingen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Vlaardingen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.