Ontmoet K3 in Plopsa Indoor Coevorden

Op zaterdag 27 april openen de meiden van K3 het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden en geven ze een spetterend optreden. Plopsa geeft 2 Meet & Greets met de meidengroep weg. Plopsa mag 2 exclusieve backstage ontmoetingen met K3 weggeven. Uit alle online aangekochte kaartjes loot Plop één gezin dat een Golden Ticket ontvangt voor een ontmoeting achter de schermen met K3. Wie niet wint, krijgt nog een extra kans op de Plopsa-Facebookpagina: www.facebook.com/plopsaparken

Nieuw K3 Verkeerspark

Nieuw K3 Verkeerspark

Tickets

Tickets voor de officiële opening in het pretpark en de show kosten slechts € 16 voor personen groter dan 1 meter, € 9,99 voor kinderen tussen 85 centimeter en 1 meter. Kinderen kleiner dan 85 centimeter mogen gratis binnen. Tickets kunnen aangekocht worden op www.plopsa.nl (kies 27 april). Het aantal kaarten is beperkt.

K3 attracties

K3 krijgt 2 attracties in het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden: de K3-Brandweermolen en het K3-Verkeerspark. Naar aanleiding van de verjaardag en kroning van Prins Willem-Alexander dopen de meiden het buitenplein bovendien tot “Koning Willem-Alexanderplein”.

Vanaf 14 uur beginnen de feestelijkheden. K3 komt aan in een limousine en opent het Koning Willem-Alexanderplein met nieuwe attracties in aanwezigheid van duizenden Plopsa-fans. Ze laten samen met kinderen ballonnen op en zingen hun populairste liedjes.

Over Plopsa

Plopsa, de themaparkdivisie van het Belgische productiehuis Studio 100, baat 5 parken uit. In België het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de toeristische site Plopsa Coo. In 2010 werd het eerste Nederlandse park, Plopsa Indoor Coevorden, geopend. Eind 2010 werd het bestaande Duitse Holiday Park overgenomen.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100 -figuren, waaronder Kabouter Plop en K3, met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 2,6 miljoen bezoekers per jaar. Naast de parken beheert Plopsa in België ook 2 externe Plopsa Winkels in Wijnegem Shopping Center en in Hasselt.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Coevorden

 

Reviews lezen over Coevorden

Meer informatie over Coevorden vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Coevorden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Coevorden

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.