ANWB Kampeerdagen: kamperen in Frankrijk

De ANWB Kampeerdagen staan voor de deur en ook Het Frans Bureau voor Toerisme is vertegenwoordigd! In het weekend van 20 en 21 april kan men volop inspiratie opdoen in Ouderkerk aan de Amstel.

Frankrijk op de ANWB Kampeerdagen

Frankrijk op de ANWB Kampeerdagen

Frankrijk, populair kampeerland

Frankrijk is een populair kampeerland onder Nederlandse vakantiegangers en het aanbod is zeer groot en veelzijdig. De diversiteit van het landschap, maar ook de verschillende accommodatiemogelijkheden, maken Frankrijk tot het land bij uitstek voor een kampeervakantie.

Op het Frankrijkpaviljoen deelt Het Frans Bureau voor Toerisme samen met haar Franse partners de leukste tips en ideeën met de bezoekers.
De onderstaande Franse exposanten zijn vertegenwoordigd.

  • Auvergne
  • Champagne Ardenne
  • Midi-Pyrénees
  • Vendee
  • Normandië
  • Poitou-Charentes
  • Somme

Franse animatie op het Frankrijkpaviljoen

Ook aan activiteiten ontbreekt het niet. Op zaterdag en zondag kan men tussen 13.00 en 17.00 uur deelnemen aan een wijnproeverij, georganiseerd door DGS Wijnen en Alterego, die de proever langs de verschillende regio’s in Frankrijk leidt. Ook kan men foto’s laten maken in Franse sferen. Tevens kunnen kinderen zich laten schminken of leuke balloncreaties laten vouwen.

Meer weten over de aanwezigheid van Frankrijk op de ANWB Kampeerdagen? Alle informatie kan men vinden via de website http://nl.rendezvousenfrance.com

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Oudekerk aan de Amstel

 

Reviews lezen over Oudekerk aan de Amstel

Meer informatie over Oudekerk aan de Amstel vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Oudekerk aan de Amstel. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Oudekerk aan de Amstel

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.