Gratis DVD box bij boeking Beekse Bergen

De eerste 100 personen die een boeking maken op Vakantiepark Beekse Bergen voor een verblijf in een vakantiehuis of vakantietent tijdens de meivakantie, Pinksteren of in het hoogseizoen, krijgen een gratis dvd box ‘Africa’. Deze serie is een tocht door vijf verschillende delen van het Afrikaanse vasteland. Zo kunnen de vakantiegangers zich alvast voorbereiden op het Afrikaanse avontuur dat ze gaan beleven bij Vakantiepark Beekse Bergen.

Gratis DVD box 'Africa'

Gratis DVD box ‘Africa’

Vakantiepark Beekse Bergen

Op Vakantiepark Beekse Bergen komen Brabantse gezelligheid en Afrikaans avontuur samen. Het vakantiepark ligt op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen met maar liefst 1.250 wilde dieren. Het vakantiepark beschikt over kampeerplaatsen, chalets, blokhutten en Afrikaans gethematiseerde bungalows. Gasten die een accommodatie of vakantietent boeken op Vakantiepark Beekse Bergen ontvangen een gratis ExtraCard. Daarmee krijgen zij onbeperkt toegang tot 6 dagattracties waaronder Safaripark Beekse Bergen en Aviodrome Lelystad Airport. Alle gasten van Vakantiepark Beekse Bergen hebben gratis toegang tot Speelland Beekse Bergen.

Gratis DVD box Africa

De actie geldt voor aankomsten in de meivakantie (aankomst 26 april t/m 3 mei), Pinksteren (aankomst 17 mei) en in het hoogseizoen (aankomst 28 juni t/m 26 augustus). Om de dvd box te ontvangen hoeft men bij de online reservering alleen bij de opmerkingen ‘Africa dvd’ te vermelden. Reserveren kan via www.vakantiepark-beeksebergen.nl/dvdbox.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Beekse Bergen

 

Reviews lezen over Beekse Bergen

Meer informatie over Beekse Bergen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Beekse Bergen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Beekse Bergen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.