TravelBird zet groot in op internationalisering

TravelBird zet een volgende stap in zijn ambitieuze groeidoelstellingen. De snelgroeiende vakantiewebsite start per april de eerste Europese expansie met achtkoppige teams per land voor de al bestaande websites in België, Luxemburg en Duitsland. Nederland krijgt een eigen managementteam, de directie gaat zich toeleggen op de toekomstige positionering. TravelBird vervijfvoudigde zijn omzet in 2012 ten opzichte van 2011 en verwacht eind 2013 een vertienvoudiging ten opzichte van 2012.

TravelBird directieduo Symen Jansma en Dennis Klompalberts

TravelBird directieduo Symen Jansma en Dennis Klompalberts

Directie kijkt in toekomst

Directeur Dennis Klompalberts:

TravelBird ontwikkelt zich razendsnel sinds we drie jaar geleden van start gingen. Onze omzet groeit elke maand aanzienlijk, inmiddels bestaat ons team uit bijna 80 enthousiaste medewerkers. Dankzij mijlpaaltjes zoals de certificering als IATA-partner en de overname van MyTrip.be en TravelCoupon.nl groeien we met grote stappen. Eind 2013 verwachten we in tien West-Europese landen vakanties te verkopen. Nu is het is het juiste moment voor mede-directeur Symen Jansma en mij om ons bezig te houden met de internationale positionering. We dragen het dagelijks management over aan talent uit eigen kweek waar we het volste vertrouwen in hebben: ze kennen TravelBird van binnen en buiten, zijn ondernemend en hebben de juiste kennis om de internationalisatie te realiseren.

Online gat in toeristische markt

TravelBird is één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in de reisbranche. Het Amsterdamse bedrijf wist naar eigen zeggen met “leuke aanbiedingen en innovatieve automatisering” in korte tijd een stevige positie in de competitieve reisbranche te verwerven. Het bedrijf selecteert elke dag vakanties of dagtripjes van gerenommeerde toeristische bedrijven en bedingt daar exclusief voor haar 1,5 miljoen leden de hoogste korting op. TravelBird heeft zich als doel gesteld om binnen afzienbare tijd de grootste touroperator van Europa te worden.

Comments are closed.