Oranje strik voor verkeersbureau Aruba

De gouverneur van Aruba heeft op woensdag 10 april namens het Nationaal Comité Inhuldiging de officiële oranje strik toegekend aan het Arubaans Verkeersbureau voor een initiatief waarbij Arubanen massaal hun dankwoord uitspreken aan Koningin Beatrix. Het gaat hier om een van de vijf officiële oranje strikken die aan initiatieven uit Aruba wordt toegekend. Met de langste videoboodschap, waarvan de opnames onder meer deze week plaatsvinden, betuigen ongeveer 500 Arubanen hun dank aan de Koningin voor haar jarenlange toewijding aan het eiland. De videoboodschap wordt vlak voor de inhuldiging vrijgegeven en kan door iedereen bekeken worden.

Gouverneur Aruba kent oranje strik toe aan Arubaans verkeersbureau

Gouverneur Aruba kent oranje strik toe aan Arubaans verkeersbureau

Reacties

Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO van de Aruba Tourism Authority (ATA), ontvangt uit handen van de gouverneur van Aruba Fredis Refunjol een speciale oorkonde voor de sympathieke actie:

We zijn vereerd dat ons initiatief ‘One Happy Thank You’, de langste videoboodschap voor de Koningin, deze onderscheiding krijgt. Met deze boodschap willen we niet alleen op originele wijze ons dankwoord uitspreken, maar ook laten zien dat we echt een ‘One Happy Island’ zijn.

Met de oranje strik erkent Het Nationaal Comité Inhuldiging op officiële wijze feestelijke activiteiten die overal in Nederland en in het Koninkrijk worden georganiseerd. Zo meldt het NCI:

Als een activiteit origineel, positief en authentiek is, komt het in aanmerking voor zo’n erkenning. Verder wordt gekeken of de activiteit voor een groot publiek aansprekend is en binnen het thema past.

Met de langste videoboodschap wordt ook een gooi naar een Guinness World Record gedaan. Op 30 april is de videoboodschap via de website van het Arubaans Verkeersbureau www.aruba.com te bekijken. Een verkorte versie hiervan is ongeveer een week ervoor door pers op te vragen en te publiceren.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Aruba

 

Reviews lezen over Aruba

Meer informatie over Aruba vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Aruba. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Aruba met Skyscanner

Kaart van Aruba

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.