Leer gratis varen!

Varen kun je leren! Iedereen die plannen heeft voor een vaarvakantie of kennis wil maken met watersport is op zaterdag 13 april 2013 welkom in Friesland. Ontdek de waterrijkste provincie van Nederland. (Watersport)ondernemers bieden u gratis vaartochten en instructielessen. Ook kunt u gebruik maken van leuke arrangementen. Altijd al eens willen varen? Dit is de kans om het te ontdekken! Kom gratis varen in Friesland!

Leer varen in Friesland

Leer varen in Friesland

Leer varen in Friesland

Heeft u geen boot of geen ervaring met varen? Geen nood, want varen kan iedereen. Voor iedereen die wel eens over een vaarvakantie (bijvoorbeeld de Elfstedentocht per boot) nadenkt, organiseren Friese jachtverhuurders op zaterdag 13 april de Leer Varen in Friesland dag. Beginnend of gevorderd watersporter, met of zonder vaarbewijs, iedereen kan in Friesland, de grootste vaarschool van Europa, terecht. Diverse motorboten, (open) zeilboten en sloepen liggen ‘instapklaar’, met instructeur. Om uw dagje ‘Leer varen in Friesland dag’ compleet te maken kunt u kiezen uit diverse, leuke arrangementen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Friesland

 

Reviews lezen over Friesland

Meer informatie over Friesland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Friesland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Friesland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.