Voor halve prijs met De Lijn door Limburg

Wie in Limburg een vakantie boekt, kan aan halve prijs meerijden met De Lijn. Dat is maar één van de vele voordelen die de nieuwe Limburg Vakantiepas biedt. Maar liefst 330 vakantieadresjes in Limburg verwennen hun gasten met deze gratis toeristische voordeelkaart. Hiermee geniet je van exclusieve promoties en fikse kortingen bij 54 attracties in Belgisch én nu ook in Nederlands Limburg.

Toeristen voor have prijs met De Lijn naar Limburg

Toeristen voor have prijs met De Lijn naar Limburg

Partnership is primeur in Vlaanderen

Het is de eerste keer dat De Lijn een toeristische samenwerking op dergelijke schaal opzet. Een dergelijke provinciebrede toeristische samenwerking bestond in Vlaanderen nog niet.

Zo zegt Limburgs gedeputeerde van Toerisme en Cultuur, Igor Philtjens:

Het nieuwe aanbod van openbaar busvervoer is een volgende stap naar een duurzamer toerisme. Hiermee willen we nog meer toeristen overhalen om een dichtbijvakantie in Limburg te boeken. Tegelijkertijd hopen we zo ook meer bezoekers kennis te laten maken met onze toeristische, recreatieve en culturele toppers. ‘n Opsteker voor de vrijetijdseconomie in Limburg.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Limburg

 

Reviews lezen over Limburg

Meer informatie over Limburg vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Limburg. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Limburg

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.