Icelandair voegt Newark toe aan routenetwerk

Icelandair heeft aangekondigd lijndiensten uit te zullen gaan voeren naar Newark Liberty International Airport (EWR) vanaf 28 oktober 2013. Icelandair vliegt al meer dan 60 jaar van en naar New York, John F. Kennedy International (JFK) en zal dat blijven doen. De vluchten naar Newark zijn een aanvulling op de vluchten naar JFK en zullen vier keer per week vertrekken: op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag.

Icelandair_Routemap_blue

Reacties

Birkir Holm Gudnason, CEO van Icelandair:

De vraag naar vluchten van en naar New York is sterk gegroeid tijdens de wintermaanden en we hebben onze frequentie al verhoogd naar tien vluchten per week. Drie dagen per week hebben we zelfs twee vluchten die vlak na elkaar vertrekken vanuit New York. Met de toevoeging van gateway Newark zullen we in staat zijn om een ​​deel van dit verkeer over te dragen aan een andere luchthaven en onze passagiers te voorzien van meer flexibiliteit en meer transfermogelijkheden.

Newark

Newark is de 11e Icelandair gateway in Noord-Amerika en de 36e bestemming in het wereldwijde routenetwerk van Icelandair. “Deze vluchten zullen zowel onze aansluitende vluchten over de Atlantische Oceaan, als de groei in toerisme naar IJsland ondersteunen,” voegt Gudnason toe.

De dienstregeling in 2013 is de grootste in 76 jaar geschiedenis van Icelandair en is 15% groter dan vorig jaar. Newark is de vierde bestemming die is geïntroduceerd dit jaar, na Anchorage, Alaska, Sint-Petersburg, Rusland en Zürich, Zwitserland.

Meer informatie: www.icelandair.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Newark

 

Reviews lezen over Newark

Meer informatie over Newark vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Newark. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Newark met Skyscanner

Kaart van Newark

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.