Vlieg naar Malaga of Mallorca met Vueling

ALNa een lange koude winter, is het verlangen naar warmte en zon groter dan ooit. Gelukkig kunnen we alweer uitkijken naar de meivakantie. Waar wil jij deze vakantie doorbrengen? Met Vueling vlieg je dagelijks naar het veelzijdige Malaga of vier keer per week naar het zonnige Mallorca al voor €59.99.

vueling

Eindeloos veel mogelijkheden

300 dagen per jaar zon, strand en een prachtig historisch centrum vol musea en tapasbars. Een stedentrip naar Malaga biedt eindeloos veel mogelijkheden. De hoofdstad van de Costa del Sol heeft een gunstig klimaat, waardoor je vrijwel het hele jaar van de zon kunt genieten op één van de heerlijke stranden. Zin in meer cultuur? In het charmante historische centrum vind je meer dan 15 musea. Een bezoek aan het Picasso museum – Malaga is de geboorteplaats van de schilder – mag zeker niet aan je stedentrip ontbreken. Andere bezienswaardigheden zijn Basílica de la Encarnación – deze prachtige kathedraal staat vol kunstschatten van onder andere beeldhouwer Pedro de Mena – en Alcazaba, een voormalig Moors fort waar overblijfselen van een Romeins theater te zien zijn. Sluit de dag af in één van de heerlijke tapasbars. El Tintero en El Tapeo de Cervantes zijn echte aanraders.

foto1-vueling

Bruisend Mallorca

Het eiland Mallorca kent meer dan 200 witte stranden. Ga op ontdekkingstocht langs de vele baaien. De één nog sprookjesachtiger dan de ander. De prachtige stranden, mooie natuur en het aangename klimaat maken van Mallorca de ideale vakantiebestemming. Maar ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Zo mag een bezoek aan het Ca’n Prunera museum in Sóller niet ontbreken. Dit prachtige gebouw bevat een moderne kunstcollectie van grootheden als Picasso, Miró, Matisse, Basquiat en Rusiñol. Bezoek je het plaatsje Sóller in de tweede week van mei? Schrik dan niet op van een veldslag tussen de lokale bevolking en piraten. De inwoners spelen tijdens het traditionele Es Firo festival namelijk een gevecht na dat in 1561 plaatsvond. Naast dit schouwspel kun je ook genieten van concerten, dans en vuurwerk.

foto2-vueling

Kijk voor alle Vueling bestemmingen en actuele data en prijzen op de website van Vueling: http://www.vueling.com/NL/

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Mallorca

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Malaga

 

Reviews lezen over Malaga en Mallorca

Meer informatie over Malaga en Mallorca vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Malaga en Mallorca. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Malaga en Mallorca met Skyscanner

Kaart van Mallorca

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.