Voor een prikkie de lucht in met Travelbird!

Vakantiewebsite TravelBird biedt vanaf nu ook activiteiten aan voor echte durfals. Een dagje uit waarbij de adrenaline door je lijf giert voor een prikkie. Kruip bijvoorbeeld achter het stuur van een Cessna 172 en maak zelf een vlucht of spring uit een vliegtuig op Texel.

Parachutespringen Texel

Parachutespringen Texel

Cessnavlucht: zelf het stuur in het handen

Voel je piloot voor een dag. Een Cessna 172 staat bekend om de vleugels die boven je zitten, waardoor je goed zicht hebt van de panorama’s onder je. Een ervaren piloot stijgt en landt het toestel, maar eenmaal in de lucht heb je zelf de touwtjes in handen. Voor vertrek krijg je natuurlijk wel een theoretische uitleg over het besturen van een vliegtuig.

Deze vlucht van 15 minuten kost bij TravelBird €49,- per persoon, een korting van 57% op de originele prijs. Delen maakt deze ervaring extra leuk: voor €25,- mogen er twee passagiers mee het vliegtuig in. Voor €7,50 laat je de vlucht vastleggen en na afloop ontvang je een luchtdoopcertificaat.

Individueel springen boven Texel

Springen uit een vliegtuig is makkelijker dan het lijkt. Op dag een leer je tijdens een uitgebreide cursusdag de basisprincipes van het parachutespringen. De dag erop stap je volledig voorbereid het toestel in en maak je individueel de sprong van je leven. Eenmaal weer met beide benen op de Texelse grond ontvang je je welverdiende certificaat. Bij TravelBird krijg je 53% korting op de originele prijs; je betaalt voor dit complete pakket €239,- per persoon.

Websites:

TravelBird: http://travelbird.nl/
TravelBird Cessna: http://travelbird.nl/vliegen/
TravelBird Parachutespringen: http://travelbird.nl/parachute/
TravelBird Waaghalzen: http://travelbird.nl/waaghalzen/

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Texel

 

Reviews lezen over Texel

Meer informatie over Texel vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Texel. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Texel

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.