Flevoland zoekt avonturiers

Ben jij klaar voor een avontuurlijke ontdekkingstocht? Meld je dan nu aan als avonturier en win een avontuur in Flevoland! Je gaat het onbekende tegemoet, je doet nieuwe ervaringen op en je beleeft spannende momenten in Flevoland.’ Met deze oproep daagt Toerisme Flevoland avonturiers ook dit jaar uit om in Flevoland op avontuur te gaan.

flevoland-zoekt-avonturiers

Elke maand nieuwe avonturen in Flevoland


De actie ‘Avonturiers Gezocht’ start op 5 april en presenteert tot en met september 2013 elke maand vier tot acht avonturen die te winnen zijn door deelnemers aan de actie. De deelnemers komen bij de te winnen avonturen via www.avonturiersgezocht.nl of via de facebookpagina Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij. De deelnemer liked de facebookpagina, geeft aan welk avontuur in Flevoland hij/zij graag wil beleven, schrijft zich in als avonturier en nodigt vrienden uit om ook op avontuur te gaan in Flevoland.

Op zoek naar actieve en creatieve avonturiers
De deelnemers die het meest actief en creatief zijn op social media zijn de grootste kanshebber op het winnen van een avontuur. De bedoeling is, dat de winnaars hun belevenissen in Flevoland tussen april en oktober zoveel mogelijk delen op hun social media-kanalen.
Als alle avonturiers op pad zijn geweest, sluit de actie in november af met de verkiezing ‘Flevolandse Avonturier 2013’. De meest actieve en creatieve verslaglegger van zijn/haar avontuur in Flevoland, die daarnaast veel stemmen heeft behaald bij de publieksstemming, wordt dan nog eens extra beloond met de titel ‘Flevolandse Avonturier 2013’. Bovendien wint de ‘Flevolandse Avonturier 2013’ een weekend samen met familie en/of vrienden (20 personen) in de nieuwe groepsaccommodatie Het Landhuis van Gastvrij Schokland in Nagele, dichtbij het Unesco Werelderfgoed Schokland.

De avonturen van mei


Toerisme Flevoland werkt voor deze actie intensief samen met het Flevolandse bedrijfsleven. Samen zorgen zij ervoor dat er elke maand nieuwe en spannende avonturen te winnen en te beleven zijn in Flevoland. De eerste acht avonturen die avonturiers in april kunnen winnen en die ze in mei kunnen beleven, zijn:

 • Kies het ruime sop:
  Een avontuurlijke zeiltocht op het imposante zeilschip van Zeil- en Partyship Bounty.
 • Stap terug in de tijd:
  Een verblijf bij Bed & Breakfast Urk en ontdekkingstocht op het alom bekende en voormalige eiland Urk. Wie wil deze plek nou niet leren kennen na de uitzending van De Urker Vissers?
 • Hop On Hop Off in Almere: 
  Verken Almere te land en ter water met Almere Veertje en take a brake bij de American Gate Way Diner.
 • In 3 dagen kapitein: 
  Leer in drie dagen de kneepjes van het zeilvak bij Amorgos en word volwaardig bemanningslid of zelfstandig schipper.
 • Luxe logeren met badbeleving en sushi: 
  Kijk je ogen uit in bruisend Almere, ervaar een unieke badbeleving bij Lodgerie Het Groene Geheim en ga de uitdaging aan met de wereldrecordpoging Sushi Workshop!
 • Beleef uniek zomers buitentheater: 
  Theatergezelschap Vis à Vis zet groot materieel en vernuftige techniek in voor een unieke belevenis van HaRT op een bijzondere buitenlocatie.
 • Avontuur op Blote Voeten: 
  Bewandel een avontuurlijk pad met natuurlijke obstakels in de poldersavanne bij Marant Recreatie en laat je verwennen tijdens een Garra Rufa FootSpa.
 • Jungletocht in de tropen: 
  Reis van werelddeel naar werelddeel in de tropische tuinen van de Orchideeën Hoeve en ontdek zeldzame planten, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en koikarpers.

Imago-campagne Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij.


De actie ‘Avonturiers Gezocht’ is een onderdeel van de imago-campagne ‘Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij’ van 2013. Toerisme Flevoland wil met deze campagne meer bekendheid genereren voor Flevoland als bestemming voor een dagje uit of een verblijf.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Flevoland

 

Reviews lezen over Flevoland

Meer informatie over Flevoland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Flevoland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Flevoland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.