Award voor Safaripark Beekse Bergen

Vandaag heeft Safaripark Beekse Bergen de prestigieuze zilveren medaille voor de Diamond ThemePark Award 2012 gewonnen in de categorie ‘Beste Dierenpark’ (BeNe). Het safaripark was van te voren al gekozen tot de top 3 van deze categorie, maar is nu officieel het beste dierenpark van Nederland. Ook in de categorie ‘Mooiste Dierenverblijf’ is het safaripark bij de top 3 geëindigd voor het verblijf van de Afrikaanse Savanne.

safaripark-beekse-bergen-wint-diamond-themepark-award-2012

subtitel

De Diamond ThemePark Awards is een gezamenlijk initiatief van websites gericht op attractieparken en dierentuinen in België en Nederland. In totaal waren er maar liefst achttien verschillende categorieën waarop de bezoekers konden stemmen. De winnaars zijn bepaald door middel van twee publieke stemrondes en een oordeel van de vakjury. Daarnaast is er nog de traditionele Spotlight Award en de Vakjuryprijs.

Safaripark Beekse Bergen biedt bezoekers een 1-daagse rondreis door Afrika. In het safaripark kunnen vier safarivormen gekozen worden, namelijk de bus-, boot-, wandel- en autosafari.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tilburg

 

Reviews lezen over Tilburg

Meer informatie over Tilburg vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Tilburg. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Tilburg

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.