Focus op Glamping in Selectcamp aanbod

Voor het vakantieseizoen 2013 breidt campingreisorganisatie Selectcamp het aantal campings in Europa uit naar in totaal 51. Nieuw in het programma zijn de direct aan zee gelegen viersterren camping Solaris in Dalmatië en de viersterren camping Bella Austria in het Oostenrijkse Steiermark. Deze maand is een volledig vernieuwde website van Selectcamp live gegaan. Voorts is de online aanwezigheid verbeterd door een nieuwe app. De reisorganisatie specialiseert zich in het aanbieden van verschillende type luxe kampeeraccommodaties in Nederland, Italië, Frankrijk, Kroatië, Oostenrijk en Spanje. Nadere informatie over het aanbod en reserveringen via www.selectcamp.nl.

selectcamp-focust-op-glamping

Innovatie

In de vernieuwde brochure worden de luxe paradepaardjes de Lodgesuite en de Lodgetent gepresenteerd, volledig ingerichte tenten met eigen sanitair en keuken. Daarnaast kan men ook kiezen uit vijf types moderne en volledig ingerichte stacaravans zoals de Cottage Deluxe bis van 24 m² en de Le Grand Comfort van 30 m². Nieuw dit jaar is de Grand Comfort 2, die uitblinkt in luxe. De stacaravan heeft meer weg van een luxe zomerhuis, terwijl het alle voordelen van het campingleven biedt. Iedere camping wordt op een pagina helder omschreven en men vindt een overzicht van de verschillende type accommodaties per camping plus de prijzen per nacht. Het merendeel van de stacaravans beschikt over airconditioning. Via een QR-code kan iedere accommodatie op een smartphone bekeken worden.

Vernieuwde Selectcamp website

De nieuwe Selectcamp website is overzichtelijker van opzet. Na het aanvinken van voorkeuren wordt er een selectie van campings getoond die aan de wensen voldoen. Ook worden de verschillende accommodaties helder beschreven en getoond. Ouders kunnen ook gericht zoeken naar bijvoorbeeld campings nabij water of zee, steden, kindvriendelijke campings of campings met veel activiteiten voor tieners.

Selectcamp app

iPhone bezitters kunnen nu met de nieuwe app eenvoudig navigeren door het aanbod, honderden foto’s bekijken, zoekresultaten makkelijk delen met derden en zelfs in een handomdraai een vakantie boeken. Een Android versie volgt.

Accommodaties zelf ontworpen

In tegenstelling tot andere campingaanbieders die gebruik maken van het accommodatieaanbod van de campingeigenaar zijn alle accommodaties op de Selectcamp campings ontworpen door en eigendom van Selectcamp zelf waardoor de kwaliteit op iedere afzonderlijke camping gewaarborgd is. Bovendien beschikt Selectcamp op iedere camping over eigen personeel dat gasten met raad en daad terzijde staan.

Selectcamp

Selectcamp verkoopt sinds 1992 volledig verzorgde luxe campingvakanties in Europa op topcampings en is de specialist in glampingvakanties. Het bedrijf is gevestigd in Alkmaar en is onderdeel van Vacanceselect. Selectcamp is aangesloten bij de ANVR, SGR en Thuiswinkel waarborg.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Europa

 

Reviews lezen over Europa

Meer informatie over Europa vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Europa. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Europa met Skyscanner

Kaart van Europa

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.