Fiets en Wandelbeurs blijft in Mechelen

Met een stijgend aantal exposanten en bezoekers was de tweede editie van de Fiets en Wandelbeurs in België opnieuw een succes. Vanzelfsprekend gaan wij ook in 2014 op dit elan verder. Onze vertrouwde locatie, De Nekkerhal in Mechelen, is echter voor het grootste deel van 2014 door de Stad Mechelen verhuurd aan Studio 100. Daarom zijn we genoodzaakt de datum naar voor te schuiven.

fiets-en-wandelbeurs-mechelen-antwerpen-belgie

Mechelen

De derde editie van de Fiets en Wandelbeurs zal doorgaan op 18 en 19 januari 2014, opnieuw in de Nekkerhal in Mechelen. We houden vast aan ons concept en zullen de bezoeker opnieuw een mix aanbieden van commerciële exposanten (stands), ervaren fietsers en wandelaars (informatiemarkt, workshops), bevlogen vertellers (lezingen) en tal van fietsfabrikanten die hun materiaal beschikbaar stellen om uit te testen op het fietsparcours.

In Nederland vindt de tiende Fiets en Wandelbeurs plaats in de Amsterdam RAI op 1 en 2 maart 2014.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Mechelen

 

Reviews lezen over Mechelen

Meer informatie over Mechelen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Mechelen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Mechelen met Skyscanner

Kaart van Mechelen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.