Nieuw: Landal Amerongse Berg

Landal GreenParks breidt uit met een park aan de Utrechtse Heuvelrug. Landal Amerongse Berg is een gloednieuw vakantiepark op een prachtige in het dorpje Overberg, gelegen tussen winkelstad Veenendaal en het pittoreske Amerongen. Op 12 juli a.s. worden de eerste gasten ontvangen; reserveren voor het nieuwe park kan vanaf vandaag.

nieuw-greenparc-amerongse-berg-landal

Lansal Amerongse Berg

Landal Amerongse Berg, direct gelegen aan het uitgestrekte bosgebied van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, bestaat uit 87 luxe woningen, variërend van 4-persoons tot 12-persoons bungalows. Het centrumgebouw is geïnspireerd op monumentale tabaksschuren, en biedt naast een overdekt zwembad met apart kinderbad ook nog een indoorspeelplaats voor de kinderen, een gezellige koffiecorner en een ParkShop. Midden op het park is een prachtige waterpartij aangelegd.

Zo meent Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks:

Landal Amerongse Berg is een mooie aanvulling op het aanbod van Landal en voor de vele gasten een prachtige uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de mooie omgeving. De architectuur van de woningen is in harmonie met de bosrijke omgeving van het park. Bij de bouw van de woningen is voornamelijk van duurzame en onderhoudsarme materialen gebruik gemaakt, waarmee we het duurzame karakter van het park bevestigen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Venendaal

 

Reviews lezen over Venendaal

Meer informatie over Venendaal vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Venendaal. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Venendaal

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.