Nieuwe suite Hotel Estheréa Amsterdam

Hotel Estherea heeft het kameraanbod uitgebreid met een bijzonder luxe suite. Door de fitnessruimte maar de kelder te verhuizen, kwam op de etage ruimte vrij, groot genoeg voor een suite. Een ideale opdracht voor ontwerpbureau Estida, dat al jaren vaste leverancier is voor alle interieurzaken van het hotel.

nieuwe-suite-estherea-hotel-amsterdam

Interieur

Het resultaat mag er zijn, om te beginnen zijn naar de binnenplaats toe serres aangebouwd om nog meer ruimte te creëren. De nieuwste suite van Estherea bestaat uit twee ruimtes die middels openslaande deuren met elkaar verbonden zijn. Het kamerinterieur is gebaseerd op het interieurconcept dat jaren geleden voor het hotel is bepaald. Hoogglans gelakt mahoniehouten timmerwerk met veel detaillering op wanden en plafonds, bepaalt de ruimte. Hetzelfde hout is toegepast voor de op maat gemaakte meubels, zoals bed, bureau en kaptafel. Kleurrijke gedessineerde wandafwerking en kwaliteitsstoffen completeren het beeld.

De fitness in de kelder mag er ook nog steeds zijn, ook hier is met mahoniehout gewerkt, waardoor deze ruimte sfeervoller is dan men doorgaans bij de functie verwacht.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Boek dit hotel direct op Estherea.nl of via Booking.com

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.