NH Hoteles en Q-music openen deuren Q-hotel

NH Hoteles en Q-music rollen opnieuw de rode loper uit van het Q-hotel! Tijdens de eerste drie weekenden van april treden vele artiesten op in de hotelbar van het befaamde vijfsterren NH Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam (5/7, 12/14 en 19/21 april). Q-music luisteraars maken vanaf nu kans op een exclusieve suite in het Q-hotel. Bovendien kan men ook via NH Facebook meedingen naar een uniek verblijf in het Q-hotel. De dj’s van Q-music staan dag en nacht klaar om hun gasten en luisteraars in de watten te leggen.

Qhotel_canvas_90x160_foto.indd

Armin van Buuren

Vanmorgen maakten Q-dj’s Mattie & Wietze de line-up van het eerste weekend bekend tijdens hun ochtendshow. Met Armin van Buuren haalt Q-music één van Nederlands grootste dj’s naar het Q-hotel. De Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons kwam met zijn nummer ‘With You’ direct in de iTunes top 30 terecht, nadat het te horen was in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’.

Naast hun werkzaamheden als barman, chef-kok of sommelier presenteren de dj’s natuurlijk ook hun programma’s op Q-music. Voor deze gelegenheid staat de Q-studio dan ook drie weekenden lang in de hotelbar van het NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, waar iedereen de uitzendingen en live optredens onder het genot van een drankje kan komen bijwonen. Q-luisteraars kunnen zich via de site Q-music.nl aanmelden om kans te maken op een exclusieve suite in het vijfsterren Q-hotel. Via NH Facebook maakt men extra kans om in het Q-hotel te overnachten.

Iedereen is welkom! Het Q-hotel is drie weekenden geopend, van vrijdag 16.00 uur tot en met zondag 17.00 uur (5/7, 12/14 en 19/21 april).

De line-up tijdens het eerste weekend:


Vrijdag 5 april

  • 17.00 uur Armin van Buuren
  • 18.00 uur Matt Simons
  • 20.00 uur Babysitters Circus
  • 22.00 uur Handsome Poets


Zaterdag 6 april

  • 15.00 uur Niels Geusebroek
  • 17.00 uur Caro Emerald
  • 20.00 uur Sharon Doorson
  • 22.00 uur Krystl


Zondag 7 april

  • 12.00 uur Alain Clark (“uitslaap-optreden”)De line-up voor de volgende twee weekenden wordt later bekend gemaakt.

Q-music is overal te ontvangen via de ether – op 100.7 fm en 100.4 fm – via de kabel, de Q-music app of via q-music.nl. Q-hotel is online te volgen via de live stream.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.