Sunplugged lanceert app

Hoe introduceer je een eigentijds jongerenmerk? Sunplugged, het nieuwste reismerk van TUI Nederland, doet dat op originele wijze met de app ‘Madame Solange’. Hiermee kunnen jongeren hun hand laten lezen en hun zomervakantie van 2013 laten voorspellen. De app eindigt met een oproep om naar Sunplugged.nl te surfen om een vakantie te winnen.

sunplugged-app-iphone

Paula Nederpelt, Marketeer van Sunplugged

Zomer 2013 lijkt nog ver weg, maar met de Madame Solange app brengen wij jongeren tussen de 16 en 20 jaar op ludieke wijze al in de vakantiestemming. Het doel van de app is om bekendheid te creëren voor het nog jonge reismerk en te zorgen voor zo veel mogelijk traffic naar de website.

Vakantievoorspelling

Hoe werkt de app? ‘Je downloadt de gratis app, vult in met wie je op vakantie wilt, beantwoordt vragen over bijvoorbeeld beachwear, favoriet drankje, wat er in je koffer zit en of je nog single bent. Vervolgens leest Madame Solange je hand en voorspelt de vakantie. Deze grappige voorspelling kun je delen met vrienden via Facebook, Twitter of Hyves. Het eindigt met een oproep om naar Sunplugged.nl te gaan om een vakantie met alle vrienden te winnen. Dat kan door een vakantiegroep aan te maken’ legt Paula uit. De Madame Solange app is beschikbaar voor Android, BlackBerry en iPhone.

Comments are closed.