Ervaar het Jazzblanca Festival in Casablanca

Van 30 maart tot 4 april vindt de 8e editie van het Jazzblanca Festival in Casablanca plaats. Zes dagen lang kunnen muziekliefhebbers in het Casablanca-Anfa racecourse genieten van een uitgebreid programma met optredens van wereldberoemde jazz muzikanten.

air-arabia-casablanca-marokko-jazz-festival

Wereldberoemde Jazz artiesten


Het Jazzblanca Festival is een festival met een sterke reputatie waar in het verleden bekende artiesten als John Lee Hooker en Dianne Reeves hebben opgetreden. Ook in 2013 zullen enkele van ’s werelds beroemdste Jazz artiesten, als Melody Gardot, Vaya Con Dios and Dhafer Youssef, optreden tijdens het festival.

Mis het niet!


De 8e editie van het festival vindt plaats in het Casablanca-Anfa racecourse. Dit circuit is in 1912 gebouwd en is een van de oudste parcours in Marokko. De locatie is uitgerust met moderne faciliteiten en biedt plaats aan 1300 mensen. Het programma van het festival is terug te vinden op de website www.jazzablanca.com. Hier kunnen bovendien tickets worden gekocht.

Vlieg naar Casablanca met Air Arabia Maroc


De succesvolle lowcost airline Air Arabia Maroc vliegt naar bestemmingen in West Europa, Noord Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Air Arabia Maroc vliegt naar verschillende bestemmingen in Marokko zoals Casablanca al vanaf € 69,- per enkele reis inclusief belastingen. Andere bestemmingen zijn Tanger en Nador. Naast lage tarieven biedt Air Arabia Maroc ook comfort. Met veel beenruimte (81 cm) kan de vakantie naar Marokko in stijl beginnen.

Kijk voor meer informatie op www.airarabia.com en volg ons op Twitter: @airarabia_nl en facebook: http://www.facebook.com/airarabiamaroc.benelux

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Marokko

 

Reviews lezen over Marokko

Meer informatie over Marokko vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Marokko. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Marokko met Skyscanner

Kaart van Marokko

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.