Costa Cruises viert 65e verjaardag

Costa Cruises, Europa ‘s nr. 1 cruisemaatschappij, bestaat 31 maart precies 65 jaar. Deze mijlpaal wordt overal ter wereld gevierd en is tevens het startsein van een reeks speciale initiatieven gedurende het hele jaar. Zo zullen gasten aan boord van Costa cruiseschepen, onder andere, worden uitgenodigd voor speciale shows, galacocktails en diners.

costa-cruises-viert-65-jarig-jubileum-met-festiviteiten-gedurende-hele-jaar

31 maart 1948

Op de dag af 65 jaar geleden voer de ‘Anna C’ van Costa de haven van Genua uit op haar eerste reis naar Buenos Aires. Het was het eerste schip van Costa dat geheel gericht was op passagiersvervoer, en vormt het begin van een geschiedenis die getuigt van een rijke traditie en ervaring in de cruise industrie. Costa nam al in 1948 als eerste ter wereld passagiershutten met airconditioning in gebruik en in 1959 volgde het eerste schip ter wereld geheel gewijd aan pleziercruises. In de loop der jaren volgden vele innovaties op het gebied van schepen, service en vaargebieden, met als doel het bieden van een onvergetelijke vakantie aan miljoenen gasten. Costa is dankbaar voor alle waardering en gaat met vernieuwd enthousiasme de toekomst tegemoet.

31 maart 2013

Op deze datum is het niet alleen feest, het markeert ook het begin van een aantal initiatieven. De 65e verjaardag wordt aan boord van alle schepen, op de Middellandse Zee, Caribbean, Zuid-Amerika, de Emiraten, Azië of waar dan ook, uitgebreid gevierd. De gasten aan boord zijn uitgenodigd voor speciale shows, galacocktails en diners. Enkele havens waar de schepen die dag aanleggen, zoals Buenos Aires en Shanghai, zijn geheel in feestsfeer. In Nederland trakteert Costa het komende jaar op zeer feestelijke prijzen waarmee Costa Cruises luxe bereikbaar maakt.

Meer informatie op www.costacruises.nl

Comments are closed.