Binnenkort weer kermis in Almere Haven!

Het kermisseizoen gaat weer beginnen! Kom daarom ook tussen 10 en 14 april naar de Schoolstraat in Almere Haven voor de Megawinner, Babysport of een ritje in de American Wipp. Of haal je hart op bij de schietsalon. Maar ook voor een zoete suikerspin ben je op de kermis in Almere Haven aan het juiste adres.

er-is-weer-kermis-in-almere-2013

Kermismunten

Om een bezoek aan de kermis voor iedereen nóg aantrekkelijker te maken kost een ritmuntje op woensdag 10 april slechts € 0,50 per stuk. Deze speciale munten zijn van 3 tot en met 9 april verkrijgbaar bij VVV Almere aan de Stadhuispromenade 1 in Almere Centrum (onder de nieuwe bibliotheek). Wees er snel bij want: op = op en er zijn slechts vier munten per persoon beschikbaar! Op woensdag 10 april zijn deze munten alleen nog te koop op het kermisterrein. Maar er is nog meer voordeel: op vrijdag 12 april is een groot aantal attracties voor slechts € 1,00 toegankelijk tijdens de vertrouwde eurodag.

De openingstijden van de kermis zijn op woensdag, donderdag en zondag van 13.00 tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 24.00 uur.

Kijk voor meer informatie op: www.almeersekermis.nl

Kermis op het parkeerterrein aan de Schoolstraat in Almere Haven
10 tot en met 14 april 2013

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Almere

 

Reviews lezen over Almere

Meer informatie over Almere vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Almere. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Almere

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.